Acasă Actualitate Adrian Chesnoiu, printre fermierii din Bistrița-Năsăud

Adrian Chesnoiu, printre fermierii din Bistrița-Năsăud

51

La invitația lui Radu Moldovan, președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, AdrianChesnoiu a petrecut două zile pline de evenimente alături de marea familie de fermieri bistrițeni.
„În acest județ binecuvântat de Dumnezeu cu toate bogățiile pământului, simt că a semănat și o iubire aparte între oameni, pe care nu o țin doar pentru ei ci le-o transmit și celor care le calcă pragul!
Am avut ocazia să reîntâlnesc fermieri dragi, atât din frumoasa zonă montană a județului BN cât și din zona de câmpie, fermieri din vegetal sau zootehnie, fermieri mici sau mari deopotrivă, dar care mi-au lăsat impresia că de fapt sunt toți din aceeași familie.
Poate pentru că aici toți membrii unei familii au locul și rolul lor în gospodărie, toți se preocupă de muncile agricole și bunăstarea familiei!
Alături de domnul Florin Barbu, ministrul Agriculturii și domnul președinte al CJ Radu Moldovan, am început vizita printr-o dezbatere constructivă în compania a peste 200 de fermieri bistrițeni!”, spune deputatul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.