Acasă Actualitate Planificarea unui zbor cu avionul – care sunt cele mai importante aspecte...

Planificarea unui zbor cu avionul – care sunt cele mai importante aspecte privind zborurile de legătură?

46

Când zborul dvs, nu este cu rută neîntreruptă, probabil că veți întâmpina nevoia de a vă legaţi de la un zbor la altul. Acest model pe care îl practică majoritatea companiilor aeriene mari se bazează pe premisa că vor deservi toate, cu excepția celor mai aglomerate piețe de perechi de orașe, cu zboruri de legătură.

Zborurile de legătură permit servicii unice din puctul de pleceare către punctul de destinaţie.

Și deși nu poți elimina niciodată complet acest risc, îl poți cel puțin minimiza. Iată cum:

Aflați timpul minim de conectare necesar la aeroportul dvs

Fiecare companie aeriană stabilește timpi minimi standard de conectare la fiecare hub pe care îl deservește. În cazul oricăror zboruri de legătură pe care le rezervați ca un singur itinerariu, fie prin site-ul unei companii aeriene, fie prin intermediul unei agenții de turism, sistemul companiei aeriene se adaptează automat pentru perioade minime de timp la punctul dvs. de legătură. Dacă pierdeți zborul în curs de desfășurare, compania aeriană este obligată să vă înscrie pe următorul zbor disponibil fără taxe suplimentare.

Zburați cu un singur bilet atunci când aveți nevoie de zboruri de legătură

În mod obișnuit, orice itinerar de legătură pe care îl aranjați pe un singur bilet este în conformitate cu orele de legătură aplicate. Acest lucru este posibil dacă vă rezervaţi bilete în timp util de pe un motor de căutare rapid şi flexibil: https://www.esky.ro/bilete-de-avion. Sistemele de rezervare încorporează automat timpii necesari. Și biletele simple prevăd, de obicei, înregistrarea bagajelor de la origine la destinație, inclusiv transferuri între linii.

Respectați o singură companie aeriană sau alianță pe o legătură

Acolo unde este posibil, rezervați zboruri de legătură la o singură companie aeriană sau la companii aeriene care sunt partenere într-o alianță. În mod obișnuit, în marile aeroporturi hub, companiile aeriene încearcă să se asigure că porțile lor și porțile partenere sunt apropiate. În caz contrar, ei furnizează persoane de securitate în interior sau navete către orice porți pe care le folosesc.

Evitați călătoriile cu două bilete atunci când faceți legătura

Dacă este posibil, evitați un itinerar constând din două bilete separate pe companii aeriene separate. Duratele minime de legătură se aplică numai itinerariilor pe biletele directe. Dacă sunteți pe două bilete separate, primul zbor are întârziere și pierdeți o legătura, a doua companie aeriană vă tratează ca pe o neprezentare; vă poate anula rezervarea și vă poate face să cumpărați un nou bilet pentru următorul zbor. Însă, pentru a evita probleme specifice, economisirea timpului de căutare se poate face prin reunirea zborurilor alternative într-un singur loc. Spre exemplu, dacă vreţi să călătoriţi la Londra: https://www.esky.ro/bilete-de-avion/0/0/ci/lon/londra

Evitați ultima legătură

Unul dintre cele mai vechi „sfaturi” de călătorie din lume rămâne la fel de valabil ca atunci când a fost dat pentru prima dată, probabil acum mai bine de 60 de ani: Evitați rezervarea ultimului zbor al zilei de pe aeroportul de legătură. Motivul este evident. Da, compania aeriană trebuie să vă pună la următorul zbor, dar dacă zborul dumneavoastră inițial de legătură este ultimul din zi, următorul zbor va necesita evident o ședere peste noapte la hub-ul de legătură și sosirea cu o zi întârziere.

Dar, ca să nu întâmpinaţi nicio problemă, agenţia online de turism eSky.ro are soluţia perfectă pentru dvs. 18 ani de experiență, activează în peste 50 de țări, are peste 150 milioane de clienți, lucrează cu epste 950 de companii aeriene şi peste 1,3 milioane de hoteluri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.