Acasă Actualitate Gigel Ştirbu: „Pensiile sub 3.000 de lei NU vor mai fi impozitate”

Gigel Ştirbu: „Pensiile sub 3.000 de lei NU vor mai fi impozitate”

50

Deputatul Gigel Ştirbu, iniţiator al unui proiect privind eliminarea impozitului pentru pensiile de sub 3000 lei, anunţă că iniţiativa sa, pe care a props-o alături de alți colegi liberali, a primit raport favorabil din partea Comisiei pentru Buget-Finanțe din Senatul României.

„Cu alte cuvinte, pensionarii care primesc sub 3.000 de lei vor putea primi mai mulţi bani pe talon! Şi asta pentru că pensiile sub acest plafon vor scăpa de impozit. Acest proiect de lege care aparține liberalilor, prevede scutirea de impozitul pe venit a pensiilor de sub 3.000 de lei.
În acest sens, plafonul la care veniturile din pensii sunt neimpozabile o să crească, de la 2.000 lei la 3.000 lei.
Potrivit datelor Casei Naționale de pensii, în prezent aproximativ 3.300.000 de persoane au pensii până la 2.000 de lei. Și aproximativ 4.300.000, de 3000 de lei. Astfel un milion de pensionari vor putea beneficia de această măsură.”, spune deputatul.

1 COMENTARIU

 1. Domnule deputat, esti ipocrit ca de obicei, in deplina consonanta cu colegii tai de partid de la Olt (si nu numai) dar si cu colegii parlamentari PSD Olt…TOTI mintiti aproape zilnic iar ,,ziarul,, nu mai poate suporta batjocura voastra la adresa nostra, a celor care v-am votat si trimis (unii, de mai multe ori, cum esti domnia ta) in Parlamentul tarii, unde ati devenit ,,ciocoi,, si nu reprezentanti ai intereselor Poporului!!!!
  Te lauzi mereu, langa ceilalti ipocriti politici, dar nu spui adevarul: ca sunt niste propuneri care mai au mult pana a deveni lege si a se putea aplica..
  Ascult cu atentie, atat cat am posibilitatea zilnic si urmaresc o parte din emisiunile TV dar nu am auzit dintr-o gura autorizata (Ciolacu, Ciuca, Caciu…) aprobarea unei asemenea masuri, care-recunosc- ar fi benefica langa ,,faramiturile,, aruncate ,,in scarba,, milioanelor de pensionari…
  Tu (voi) ati putea trai cu o pensie lunara de 1500 lei???
  Cred ca ai emigra in….Tanzanica-Deal !!!
  Asa ca ,,ciocu mic, nasule! Ai,,muncit destul cu ,,vorba,, peste 12 ani de zile in Parlamentul Tarii..
  Ai amagit destul alegatorii din Olt si pe Dumnezeu cu minciuni si promisiuni desarte..
  Pregateste-ti o retragere demna de un..popa din toate functiile politice si apuca-te de pescuit la Mosteni, trecand prin Curtisoara…! Prietenii stiu de ce,,,,,
  Aliluia……

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.