Acasă Actualitate Consiliul Judeţean Olt, proiect ambiţios alături de judeţele Dolj și Mehedinți

Consiliul Judeţean Olt, proiect ambiţios alături de judeţele Dolj și Mehedinți

64

În şedinţa extraordinară de miercuri, 7 decembrie a.c., consilierii județeni au aprobat un proiect de hotărâre privind exprimarea acordului Consiliul Judeţean Olt pentru participarea la implementarea proiectului din Investiția I.4 „Implementarea a 3.000 kilometri de trasee cicloturistice la nivel național”, finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență, Componenta 11 – Turism și cultură.

„Participăm împreună cu județele Dolj și Mehedinți, pe PNRR, pe Componenta 11, încercăm să facem piste de biciclete. Este o măsură deschisă foarte de curând, tocmai de aceea am avut nevoie astăzi (miercuri, 7 decembrie n.r.) de o ședință de îndată, pentru a consfinți participarea la acest proiect și, de asemenea, a consfinți și parteneriatul cu celelalte două județe. Urmărim, pentru că sunt eligibile, să facem piste de biciclete pe malul Dunării, în cea mai mare parte din traseu probabil vom încerca să includem digul de pe malul Dunării, de la Corabia plecând, spre județul Dolj, la ieșire, care merge mai departe până în Mehedinți. Pe raza județului Olt, vorbim de o distanță probabilă de 55 – 60 de kilometri. Ca valoare pe acest proiect nu știm, deocamdată, care este, nu avem cum, ați văzut și astăzi nu s-au aprobat sume, nu s-au aprobat indicatori, s-a aprobat participarea de principiu la acest proiect și, de asemenea, s-a consfințit acordul de parteneriat”, a declarat Marius Oprescu, președintele CJ Olt.

Articolul precedentGigel Ştirbu: „Pensiile sub 3.000 de lei NU vor mai fi impozitate”
Articolul următorDin sufletul primarului Aurel Bondrescu, pentru România. Ziua Naţională a României, marcată la Dobrun

1 COMENTARIU

 1. Uraaaaaaaa..Traiasca si sa infloreasca scumpul nostru PSD Olt…Pe langa un Spital Judetean de Urgenta modern, unde poti muri inainte de internare dar frumos pe exterior ca un brad de Craciun (oare firma carui politician o fi facut ..exteriorul,, asa de ,,banos ,, si frumos?), pe langa ,,autogara,, de fier din centrul orasului care consuma curent electric mai mult decat o scoala generala-platit de noi, cetatenii, bineinteles-, pe langa varianta Oituz unde ne rupem zilnic articulatiile la masini, pe langa drumul atat de urat la intrarea in mun. Slatina dinspre Pitesti-plin de ierburi si mizerie- pe langa cosurile de gunoi pline zilnic in fetele blocurilor cu fel de fel de ,,produse toxice,, si ridicate cand se poate, pe langa ,,ridicaturile betonate,, de pe strazile din municipiu (noroc ca nu avem decat doua) in care risti oricand sa-ti distrugi masina(scutul de protectie, baia de ulei), pe langa atitudinea aroganta, plina de dispret la adresa miilor de cetateni ai municipiului din partea politicienilor locali(am vazut asta live, pe data de 01 decembrie), pe langa plansul zilnic al miilor de pensionari fara ajutor, fara scapare din caruselul preturilor la alimente, energie, carburant, rate la banca, sanatate…Doamne ne auzi? VINE PLACINTA:
  ,,tanarul,, politician Oprescu Marius-atotputernicul,sultanul, pasa de Slatina si de Olt…etc, etc) se lauda ca va face PISTE PENTRU BICICLETE…Poate si pe la Criva sau Piatra Olt!!!!!!
  TARA ARDE SI OPRESCU &COMP NE JIGNESTE MEREU, ZI DE ZI , CU ASTFEL DE BAZACONII!!!
  Bine mai, Mariusica , nu puteai sa lasi deoparte acesta insulta la adresa miilor de cetateni care plang ca nu au bani de sarbatori, nu au bani sa-si plateasca medicamentele, curentul electric, alimentele, carburantul, colidatorii…si sa nu fii atat de las, in bataie de joc la adresa noastra?
  De asta iti arde tie si ,,gastii,, tale de ipocriti acum cand lumea este in pragul disperarii???
  Sa-ti fie rusine…..si tuturor celorlati care te acompaniaza, ca slugi credincioase si nesimtite!!!
  Dragi cetateni, sper si doresc sa nu uitati aceste umilinte zilnice ale reprezentantilor unui partid- PSD – care propaga, in minciuna si dispret, politica social-democrata!
  Sta in puterea noastra ca la viitoarele alegeri, impreuna, sa doboram ,,taurul rosu,, care a inceput sa ingenuncheze in minciuni si ipocrizie, alegand oameni onesti, cinstiti, profesionisti, curajosi, credinciosi, cu iubire de oameni si de Dumnezeu, cu frica fata de lege, cu demnitate fata de voi, care sa ne reprezinte cu adevarat intersele noastre legitime.
  Fac apel la toate fortele politice din judetul Olt, care iubesc cetateanul si il respecta, sa iasa din amortire si sa ia ,acum, atitudine fata de acesti mincinosi si ipocriti (multi dintre ei penali si in devenire!) pentru a incepe ,,campania de innoire,, a clasei politice, de stopare a abuzurilor, minciunii si ipocriziei politice in judetul Olt.
  Asa sa ne ajute Dumnezeu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here