Acasă Actualitate Adrian Chesnoiu: „Anul 2022 a fost pentru agricultura românească un an greu...

Adrian Chesnoiu: „Anul 2022 a fost pentru agricultura românească un an greu încercat”

16

Deputatul Adrian Chesnoiu spune că PSD va susţine şi asigura bugetul Agriculturii, care va fi unul consistent, iar toți banii vor fi utilizați pentru susținerea fermierilor români și a produselor românești!
„Anul 2022 a fost pentru agricultura românească un an greu încercat, dar totodată unul de reviriment, în care multe din programele de succes pentru susținerea fermierilor noștri privind subvențiile sau ajutoarele de stat, fuseseră blocate, dar odată cu intrarea noastră la guvernare au fost repuse în mișcare.
Luăm în continuare toate măsurile corecte pentru a aduce pe masa românilor hrană sănătoasă, de calitate, la prețuri rezonabile și să susținem investițiile pentru o agricultură sustenabilă.
Susțin și pentru 2023 necesitatea unui buget care să permită continuarea lucrurilor bune făcute până acum, a programelor de succes, sprijinirea fermierilor români în vederea capitalizării, precum şi retehnologizarea şi automatizarea industriei alimentare.
O prioritate trebuie să rămână absorbția fondurilor europene și dezvoltarea investițiilor în tehnologia de procesare!
Noi trebuie să asigurăm complementaritatea între cele două zone. Vedem ce nu se poate finanţa din fonduri europene, și imediat trebuie să venim cu sprijin din bugetul naţional. Doar în felul acesta întrepătrunderea între ele va naşte progres”, declară deputatul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.