Acasă Actualitate Gigel Ştirbu: „Încă o veste bună! Dezvoltăm infrastructura rutieră din Oltenia!”

Gigel Ştirbu: „Încă o veste bună! Dezvoltăm infrastructura rutieră din Oltenia!”

76

Deputatul Gigel Ştirbu spune că Drumul de mare viteză Filiași-Lugoj reprezintă unul dintre cele mai importante obiective de infrastructură rutieră din Oltenia dar și o prioritate a liberalilor și a Guvernului condus de președintele PNL, Nicolae Ciucă.

„A fost desemnat câștigătorul contractelor pentru elaborarea studiilor de fezabilitate necesare construcției loturilor 1, 2 și 3 ale drumului de mare viteză Filiași – Lugoj, aceste trei loturi având o lungime totală de 180 de km.

Aceste contracte pentru emiterea studiilor de fezabilitate au fost câștigate de către o asociere de proiectanți români și italieni.

Cele 3 loturi sunt împărțite astfel:

  • Lotul 1 (Filiași-Drobeta Turnu Severin) va avea o lungime de aproximativ 70 de km cu preţul de 19,912 milioane de lei fără TVA și un termen de 20 de luni de la semnare din care 18 luni pentru realizarea studiului de fezabilitate.
  • Lotul 2 ( Drobeta Turnu Severin – Domașnea) va avea o lungime de aproximativ 65 de km cu preţul de 32,850 milioane de lei fără TVA și un termen de 28 de luni de la semnare din care 26 de luni pentru realizarea studiului de fezabilitate.
  • Lotul 3 (Domașnea-Caransebeș) va avea o lungime de aproximativ 45 de km cu preţul de 17,908 milioane de lei fără TVA și un termen de 24 de luni de la semnare din care 22 de luni pentru realizarea studiului de fezabilitate.

Continuăm proiectele de infrastructură rutieră pentru modernizarea Olteniei!” prezintă deputatul pe pagina de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.