Acasă Politic Florin Barbu: „Românii își pot recupera pădurile confiscate de regimul comunist”

Florin Barbu: „Românii își pot recupera pădurile confiscate de regimul comunist”

83

Ori de câte ori a mers prin comunele din județul Olt și a discutat cu oamenii, una dintre probleme prezentate deputatului Florin Barbu a fost recuperarea pădurilor care au aparținut părinților sau bunicilor lor.
„În cadrul Comisiei pentru Agricultură, am dezbătut și am votat Proiectul de Lege nr. 165/2013 privind măsurile pentru finalizarea procesului de restituire, în natură sau prin echivalent, a imobilelor preluate abuziv în perioada regimului comunist și pentru modificarea și completarea Legii nr. 46/2008 – Codul Silvic.
S-a instituit procedura de trecere a terenurilor forestiere supuse restituirii, din domeniul public al statului în domeniul privat, atât pentru terenurile care au trecut în proprietatea statului înainte de anul 1948, cât și pentru cele care au trecut în proprietatea statului după anul 1948.
În cazul în care restituirea pe vechiul amplasament nu este posibilă, reconstituirea dreptului de proprietate se face pe alte amplasamente de pe raza unității administrativ teritoriale.
Este o lege justă, care după ani de discuții, dezbateri, în toate forurile, și procese în instanță, face dreptate unor cetățeni români care nu au vrut decât să recupereze ceea a aparținut familiilor lor!”, spune deputatul.

1 COMENTARIU

  1. Alt mincinos notoriu……
    Dar milioanele de euro,,disparute,, ca magaru-n ceata de la AFIR unde sunt?
    Crezi ca ti-ai facut ,,plinul,, Bussy?
    Habar nu ai ce va asteapta pe tine si,,gasca,,ta de nevolnici si devalizatori de fonduri europene!
    Sa nu crezi ca EPPO doarme…. Vineeeeeeeeee….

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.