Acasă Actualitate Siminica Mirea: „PSD face orice demers ca măsurile sustenabile care vor conduce...

Siminica Mirea: „PSD face orice demers ca măsurile sustenabile care vor conduce la creșterea producției să fie adoptate!”

18

Partidul Social Democrat este, în mod real, preocupat de situația critică și alarmantă de pe piața de energie și face orice demers ca măsurile sustenabile care vor conduce la creșterea producției să fie adoptate!
Doar în acest fel, prețul poate scădea! Țara noastră poate avea mai multă energie dacă vor funcționa la capacitate maximă, atât grupurile energetice de la Complexul Energetic Oltenia, cât și cele de la Complexul Energetic Hunedoara.
Lucru pe deplin posibil. Din partea Comisiei Economice a Senatului, președintele acesteia, senatorul Daniel Zamfir, îi informează pe președintele României, premierul Ciucă și președintele Camerei Deputaților care este situația din teren și care ar putea fi soluțiile benefice, și anume: menținerea cărbunelui în mixul energetic al țării.

1 COMENTARIU

  1. ,,În total, aşadar, România cheltuie în acest an pe pensii contributive, pilonul 1 şi pensii speciale un total de 8,35% din PIB. Diferenţa de până la 9,4% din PIB, procentul prevăzut în PNRR, ar putea duce punctul de pensie încă din acest an la valoarea lui 2.000 lei şi ar putea-o menţine pe întreg parcursul anului viitor.
    Minciuna numărul unu – referitor la afirmaţiile domnului Budăi, domnului Ciolacu şi, mai grav, domnului Ciucă – este că în România punctul de pensie nu poate să crească din cauza plafonului de 9,4% din PIB. Să explice domnul Budăi, domnul Ciolacu, domnul Ciucă, mari vorbitori, gânditori mai puţin ai coaliţiei sărăciei, de ce nu dau 2.000 lei punct pensie, deşi ar putea, conform PIB, şi mint în continuare pensionarii din România cum că acel plafon din PNRR în calea creşterii pensiilor”,,.
    Cu ce bani sa traiasca si sa plateasac facturile uriase la gaze, curent, medicamente….amaratii de pensionari din judetul Olt, dna deputat PNL-PSD? EI V-AU VOTAT…NU ALTII DIN ALTE JUDETE!!!!
    V-au disparut decenta, intelegerea si suferinta fata de cetatenii votanti!!! RUSINE!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.