Acasă Actualitate Liviu Voiculescu, alături de liberalii olteni

Liviu Voiculescu, alături de liberalii olteni

40

Senatorul Liviu Voiculescu s-a întâlnit cu președinții organizațiilor PNL din localitățile județului Olt, alături de care a dezbătut problemele cotidiene ale comunităţiile din judeţ.
„Dincolo de problemele cauzate de conflictul de la graniță, de preocupările europenilor pentru a reechilibra pacea sau de mișcările de pe scena politică și guvernamentală românească, viața locuitorilor din județul nostru merge înainte. Și dincolo de mandatul de senator pe care mi l-am asumat prin votul oltenilor (sau tocmai datorită acestuia), am responsabilitatea, din poziția de lider al filialei Olt a PNL, de a mă poziționa alături de olteni, de problemele lor, de păsurile cotidiene, de nevoile comunităților. Lucruri pe care vreau să le cunosc, să le dezbat, să le analizez și, împreună cu președinții organizațiilor liberale din teritoriu, să căutăm și să găsim cele mai potrivite soluții pentru rezolvarea lor.
Weekend-ul trecut a fost o perioadă plină. O perioadă pe care am rezervat-o întrunirilor succesive cu președinții organizațiilor PNL din localitățile județului Olt ale căror demersuri, idei și proiecte pentru comunitățile pe care le reprezintă au fost trecute pe agenda mea de lucru”, spune senatorul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.