Acasă Actualitate Pregătiţi pentru a fi campioni. Sportivii antrenaţi de Mihai Dorobanţu, în drum...

Pregătiţi pentru a fi campioni. Sportivii antrenaţi de Mihai Dorobanţu, în drum spre Jocurile Olimpice de la Paris

795

Prin implicare şi muncă neîncetată, sportivul oltean Mihai Dorobanțu, antrenor de judo în cadrul CSM Slatina, pregăteşte sportivi pentru competiţii europene şi internaţionale. Scopul său, pentru perioada care urmează, este să ducă un oltean la Jocurile Olimpice de Vară din 2024, din Franţa.

În perioada 16-20 octombrie a.c., în Spania se va desfăşura, la Malaga, Cupa Europeană de Judo Seniori. Rezultatele obţinute în această competiţie  aduc posibilitate de a fi mai aproape de participarea la Jocurile Olimpice. Delegaţia de sportivi de la Clubul Sportiv Municipal Slatina va fi condusă de antrenorul-delegat Mihai Dorobanţu, care se va deplasa la Malaga cu câţiva campioni de judo, acolo unde şi-a propus să câştige punctajul cel mai bun. Alături de el vor fi sportivii Cătălin Crişan (categoria – 60 kg), Rareş Rotaru (categoria – 90 kg), Valentin Radu (categoria – 100 kg) şi Luca Kunszabo (categoria – 100 kg).

Atât Valentin Radu, cât şi Luca Kunszabo au fost transferaţi de curând la CSM Slatina, secţia Judo. Aceştia au participat la Cluj-Napoca European Open 2022, vara trecută, unde au obţiunut rezultate foarte bune, premiate cu medalii.

Acum, sportivii antrenaţi de Mihai Dorobanţu, se pregătesc pentru calificarea la Olimpiadele din 2024, iar scopul este ca un sportiv, care îşi depăşeşte limitele, să poată fi calificat, să reprezinte România la cele mai importante competiţii sportive ale lumii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.