Acasă Actualitate Jandarmeria Olt. Evenimentele din weekend, în siguranţă

Jandarmeria Olt. Evenimentele din weekend, în siguranţă

24

În perioada 07-09 octombrie a.c., jandarmii olteni, alături de forțe ale Ministerului Afacerilor Interne, vor asigura măsuri de ordine și siguranță publică pe timpul evenimentelor care au loc la sfârșitul săptămânii, pe raza județului Olt, astfel:
Vineri, 07 octombrie a.c.
– începând cu ora 15.00, în comuna Colonești, la meciul de fotbal în cadrul Ligii a III-a între echipele ACS Vedița Colonești și CSU Craiova 2.
Sâmbătă, 08 octombrie a.c.
– începând cu ora 11.00, în zona stadionului „1 Mai” din Slatina, unde vom asigura măsurile de ordine și siguranță publică la meciul de fotbal dintre echipele CSM Slatina și FK Csikszereda Miercurea Ciuc;
– începând cu orele 15:00, în orașul Potcoava, în zona stadionului Petrolul la meciul de fotbal în cadrul Ligii a III-a între echipele CSO Petrolul Potcoava și Sporting Roșiori.
Duminică, 09 octombrie a.c., începând cu ora 11.00, la meciul de handbal în cadrul Ligii Naționale de Handbal Feminin, între echipele CSM Slatina și CS Gloria Bistrița.
Sâmbătă și duminică, 08 și 09 octombrie a.c., în municipiul Slatina cu prilejul organizării evenimentului cultural-artistic ”Ziua Recoltei”.

„Misiunile jandarmilor au în vedere asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică corespunzător, buna desfăşurare a manifestărilor ocazionate de aceste evenimente, prevenirea şi combaterea oricăror fapte care pot duce la tulburarea ordinii publice, încălcarea normelor de convieţuire socială, precum şi depistarea, identificarea și dispunerea măsurilor legale împotriva celor care comit fapte antisociale.
Recomandăm participanților să respecte indicațiile organizatorilor, iar în caz de nevoie, cu încredere, să solicite sprijinul forțelor de ordine.”, se arată în comunicatul de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.