Acasă Actualitate Gigel Ştirbu, mesaj la debutul anului universitar

Gigel Ştirbu, mesaj la debutul anului universitar

34

Deputatul Gigel Ştirbu a transmis un mesaj, la debutul noului an universitar, tuturor srudenţilor şi cadrelor didactice:
„Cu prilejul deschiderii noului an universitar, doresc să urez mult succes tuturor studenților dar și multă înțelegere și răbdare cadrelor didactice.
Evoluția sistemului românesc de învățământ dar și modificările acestuia, se produc prin Legile educației naționale, care reflectă o concepție orientată spre viitor. Așa cum sunt prezentate oportunitățile din perspectiva noii strategii europene în ceea ce privește universitățile, lansate de Comisia Europeană, este de dorit ca și universitățile din țara noastră să fructifice aceste oportunități prin programele de studiu. Aceste noi viziuni fiind focusate pe un învățământ universitar remarcabil care să promoveze calitatea. Este foate important ca educația să fie în strânsă legătură cu ceea ce se cere pe piața muncii. Acest lucru presupune o imagine echilibrată la toate nivelurile decizionale, prin care să le oferim tinerilor condiții de studiu la standarde performante. Fără educație nu putem evolua și nu putem construi un viitor mai bun!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.