Acasă Politic Paul Stănescu vrea pentru România: un preşedinte femeie

Paul Stănescu vrea pentru România: un preşedinte femeie

71
După ce, în 2019, candidatul PSD la prezidențiale a fost o femeie, Viorica Dăncilă, senatorul Paul Stănescu, care este şi secretarul formaţiunii politice, a susținut, la școala de vară a femeilor social-democrate, că își dorește un președinte femeie pentru a aduce un „echilibru” în societate.
„În ultimii 20 de ani nu prea am avut succes cu Președintele României și cred că dacă vom avea o consultare largă în PSD la funcția de președinte, eu cred că cea mai bună decizia o putem lua printr-un scrutin larg și pe mine m-ar bucura foarte tare dacă ar fi o femeie din rândul dumneavoastră, că am văzut bărbații ce au făcut în ultimii 30 de ani, mai ales ultimii doi președinți și cred că o femeie ar aduce un echilibru mult mai mare în societatea românească”, a declarat Paul Stănescu.
Cea mai înaltă poziție din PSD ocupată de o femeie îi aparține Gabrielei Firea, prim-vicepreședinte național și ministru al Familiei. De asemenea, Firea este singura femeie prezentă în topul politicienilor din sondajele de opinie. La Olt, PSD are o singură primăriţă, şi anume la Icoana, pe Gabriela Ancuţa.
Articolul precedentIstorie şi civilizaţie, la Dobrosloveni. Ziua porţilor deschise la şantierul arheologic de la Reşca
Articolul următorUSR PLUS Olt ascultă „Vocea Asociațiilor de Proprietari”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here