Acasă Actualitate 28 iulie 2022, 9:45. Liber pe Drumul Expres… fără panglică

28 iulie 2022, 9:45. Liber pe Drumul Expres… fără panglică

653

Joi, 28 iulie a.c., în jurul orei 9:45, Tronsonul 2 al Lotului 2 al Drumului Expres Craiova-Slatina-Piteşti, a fost dat în circulaţie, anunţă prefectul de Olt, Florin Homorean, într-o postare pe pagina sa de socializare. Partea de drum de 21 de km, între localitățile Piatra Olt şi Valea Mare, a fost dată în folosinţă fără tăiere de panglică.

„În acest moment, au devenit operaționali 40 de kilometri din cei 121 de kilometri ai întregului Drum Expres, iar accesul pe tronsonul 2 se va face astfel:
– pe relația Craiova-Pitești, accesul se face din DN65, prin sensul giratoriu executat în apropiere de Balș;
– pe relația Pitești-Craiova, accesul se va face prin sensul giratoriu construit pe DN65, în apropiere de Slatina (la Valea Mare).
O lucrare de infrastructură mare unică în istoria recentă a judeţului nostru, de după Revoluţia din 1989, care va avea, sunt convins, nu doar un impact economic pozitiv asupra economiei judeţului Olt, un impact benefic asupra condiţiilor de mediu din muncipiul Slatina, ci şi creşterea siguranţei rutiere pentru toţi participanţii la trafic. Finalizarea Tronsonului 2 al Drumului Expres Craiova – Piteşti înseamnă, totodată, realizarea unui angajament asumat de guvernele ultimilor 3 ani de a contribui la dezvoltarea infrastructurii din judeţul nostru” a declarat prefectul judeţului Olt, Florin Homorean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.