Acasă Actualitate 28 iulie 2022, 9:45. Liber pe Drumul Expres… fără panglică

28 iulie 2022, 9:45. Liber pe Drumul Expres… fără panglică

651

Joi, 28 iulie a.c., în jurul orei 9:45, Tronsonul 2 al Lotului 2 al Drumului Expres Craiova-Slatina-Piteşti, a fost dat în circulaţie, anunţă prefectul de Olt, Florin Homorean, într-o postare pe pagina sa de socializare. Partea de drum de 21 de km, între localitățile Piatra Olt şi Valea Mare, a fost dată în folosinţă fără tăiere de panglică.

„În acest moment, au devenit operaționali 40 de kilometri din cei 121 de kilometri ai întregului Drum Expres, iar accesul pe tronsonul 2 se va face astfel:
– pe relația Craiova-Pitești, accesul se face din DN65, prin sensul giratoriu executat în apropiere de Balș;
– pe relația Pitești-Craiova, accesul se va face prin sensul giratoriu construit pe DN65, în apropiere de Slatina (la Valea Mare).
O lucrare de infrastructură mare unică în istoria recentă a judeţului nostru, de după Revoluţia din 1989, care va avea, sunt convins, nu doar un impact economic pozitiv asupra economiei judeţului Olt, un impact benefic asupra condiţiilor de mediu din muncipiul Slatina, ci şi creşterea siguranţei rutiere pentru toţi participanţii la trafic. Finalizarea Tronsonului 2 al Drumului Expres Craiova – Piteşti înseamnă, totodată, realizarea unui angajament asumat de guvernele ultimilor 3 ani de a contribui la dezvoltarea infrastructurii din judeţul nostru” a declarat prefectul judeţului Olt, Florin Homorean.

Articolul precedent„Ne-am îndeplinit toate obiectivele, am dezbătut și avizat proiecte legislative importante pentru agricultură și am deschis ușile pentru fermieri, pe care i-am adus la masa discuțiilor și le-am ascultat opiniile.”
Articolul următorPreşedintele CJ, Marius Oprescu, despre deschiderea tronsonului Drumului Expres: „Este un moment foarte important pentru Oltenia”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here