Acasă Actualitate Şerbăneşti. „Sărbătoarea Secerişului”, o nouă ediţie. Prima organizată de primarul Mugurel Breoi

Şerbăneşti. „Sărbătoarea Secerişului”, o nouă ediţie. Prima organizată de primarul Mugurel Breoi

578

Miercuri, 20 iulie a.c., comuna Şerbăneşti este gazda unei noi ediţii a binecunoscutei serbări câmpeneşti: „Sărbătoarea Secerişului”, care, anul acesta, a ajuns la ediţia cu numărul XI. După doi ani de pandemie, când nu a mai fost organizată sărbătoarea, noul primar al comunei Şerbăneşti, Mugurel Breoi, readuce, la cunoscutul loc – târgul săptămânal, distracţia şi voia bună.
La ediţia din acest an, primăria va oferi diplome şi premii pentru elevii care au obţinut rezultate bune la examene şi olimpiade şi pentru seniorii care au împlinit 50 de ani căsătorie. De asemenea, „Diploma de Aur” va fi oferită celei mai vârstnice persoane a comunei, care a împlinit 100 de ani.
Pe scena sărbătorii vor urca, cu începere de la ora 17:30, copiii ansamblului local „Plai de dor”. Apoi, rând pe rând, vor urca artişti cunoscuţi de muzică populară. Este vorba de Letiţia Moisescu, Virginica Neagu, Marian Medregoniu, Emil Badea, Constantin Măgureanu şi Niculina Stoican. Seara se va încheia cu un frumos joc de artificii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.