Acasă Actualitate Tradiţia continuă. Social-democraţii au sărbătorit Ziua Muncii prin distracţie la pădure

Tradiţia continuă. Social-democraţii au sărbătorit Ziua Muncii prin distracţie la pădure

188

Ca în fiecare an, social-democraţii olteni sărbătoresc 1 Mai, Ziua Muncii, printr-o petrecere la pădure. Anul acesta, după ce, în 2019 nu s-a putut din cauza campaniei pentru europarlamentare şi după doi ani de pandemie, la Slatina, în acelaşi loc, în zăvoiul de lângă râul Olt, PSD şi-a invitat membrii la o petrecere cu muzică, dans şi voie bună. Muzica a fost asigurată de Ansamblul Profesionist „Doina Oltului”.
Peste 1000 de oameni s-au simţit bine şi au dansat, după ce au consumat bere şi tradiţionalii mici.
Invitatul special al întâlnirii cu membrii PSD a fost secretarul general al PSD, Paul Stănescu,. Alături de acesta s-au mai aflat şi parlamentarii Siminica Mirea, Marius Iancu, Cătălin Grecu, preşedintele Consiliului Judeţan Olt, Marius Oprescu – preşedinte PSD Olt, şi primarul Slatinei, Emil Moţ – preşedinte executiv al PSD Olt.

„Ne-am întors la iarbă verde. Sunt trei ani în care nu ne-am întâlnit, în care nu am putut să ținem această sărbătoare. Este o zi pe care PSD Slatina a sărbătorit-o de fiecare dată, suntem alături de membrii și simpatizanții organizației nostre. De fiecare dată ne face plăcere, lumea se simte bine. A devenit o rușine să sărbătorim astfel de zile de când am uitat, și spunea secretarul general mai devreme, că această sărbătoare a plecat din America și nu de la comuniști, așa cum încearcă unii să sugereze. E adevărată, poate românii au ridicat-o la nivel de artă această sărbătoare, dar este sărbătoarea noastră și nu ne este rușine cu ea”, a spus preşedintele Marius Oprescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.