Acasă Actualitate Liviu Voiculescu: „Azi, mai mult ca niciodată, ucrainenii și liderul lor au...

Liviu Voiculescu: „Azi, mai mult ca niciodată, ucrainenii și liderul lor au nevoie să-și regăsească speranța”

49

Senatorul Liviu Voiculescu a fost prezent la adunarea parlamentarilor, consacrată discursului preşedintelui Volodimir Zelensky în Parlamentul României.
A fost nevoie de câteva minute după ce am ascultat discursul președintelui Ucrainei în Parlamentul României pentru a-mi ordona gândurile și a-mi regăsi cuvintele… Căci, dincolo de mesajele transmise, dincolo de trimiterea la istoria României și dincolo de mulțumirile adresate românilor, ceea ce ne-a arătat tuturor, imaginile cumplite ale masacrului din Bucha, a fost dur, cutremurător și ne-a întristat pe toți, în egală măsură. Însă, mai mult decât tristețe, cu toții am simțit o revoltă incomensurabilă în fața cruzimii de care semeni de-ai noștri au dat dovadă. E greu de crezut, aproape inacceptabil, că o națiune a secolului în care trăim merge mână în mână cu barbaria, cu teroarea și atrocitatea ale căror victime cad sute, mii de oameni nevinovați.
Azi mai mult ca niciodată ucrainenii, în frunte cu liderul lor, au nevoie de ajutor, de îmbărbătare și curaj să-și poarte crucea până la capăt! Un capăt care, sper din suflet, să fie cât mai aproape.
Azi, mai mult ca niciodată, ucrainenii și liderul lor au nevoie să-și regăsească speranța, siguranța, viața și timp să-și plângă morții!
Azi, mai mult ca niciodată, ucrainenii și liderul lor au nevoie să știe că vinovații vor plăti!”, spune senatorul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.