Acasă Actualitate Mary-Mary Slatina marchează 27 de ani de istorie pe piața de electrice...

Mary-Mary Slatina marchează 27 de ani de istorie pe piața de electrice din Slatina

162

Mary Mary împlinește 27 de ani pe piața comerțului de electrice din Slatina. Unul dintre brandurile locale puternice cu tradiție marchează aproape trei decenii în care a oferit slătinenilor, pe lângă produse și servicii la cele mai înalte standarde, dar și expertiză și competență pentru toate proiectele clienților.
„Aproape acum 30 de ani am pornit o afacere în care ne-am pus toată priceperea, pasiunea și dorința de a oferi cele mai bune produse și servicii pentru întreaga comunitate. În acest timp am observat cum tehnologiile noi au adus mai aproape de consumator produse mai bune, mai sigure și cu un design potrivit pentru orice încăpere. În continuare privim către viitor și suntem pregătiți să oferim produse și servicii din ce în ce mai bune pentru comunitatea locală căreia ne dedicăm activ de 27 de ani și căreia îi mulțumim pentru încredere.” – Mariana David, Co-Fondator Mary Mary Electrice.

Locațiile Mary-Mary, mai aproape de consumatori
Mary-Mary Electrice vine mai aproape de consumatori prin două locații strategice din Slatina. Zona de Showroom este localizată în unitatea aflată pe Bulevardul Nicolae Titulescu 8 și cuprinde o gamă variată de corpuri de iluminat, aparataje și accesorii pentru instalațiile electrice, iar centrul orașului este deservit de primul magazin Mary-Mary aflat pe Strada Arcului, în zona Poștei de sus.

Un nou serviciu pe piața locală adus de Mary-Mary
În cei 27 de ani de activitate, Mary-Mary a adus constant inovații pentru consumatorii locali. La începutul anului a fost lansat un nou mod de a asigura servicii complete. Astfel, prin intermediul site-ului oficial al Mary-Mary clienții din întreg județul Olt pot intra în legătură cu electricieni profesioniști și pot solicita diverse servicii: de la o simplă instalație defectă, la o lucrare care necesită atenție specială. Toate aceste lucruri se realizează accesând meniul „servicii” de pe www.marymary.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.