Acasă Actualitate Peste 80 de pensionari ai Oltului, beneficiari ai biletelor de tratament

Peste 80 de pensionari ai Oltului, beneficiari ai biletelor de tratament

51

Casa Județeană de Pensii Olt anunţă că, 56 de bilete au fost alocate în mod automat pe baza cererilor depuse de către persoanele interesate, 28 de bilete rămânând disponibile în stațiuni precum Amara, Bala, Moneasa sau Pucioasa. Biletele sunt aferente seriei a 3-a.

Biletele din aceasta serie au data de plecare în stațiune începand cu 8 aprilie, si se pot ridica de la sediul instituţiei pana la data de 4 aprilie, inclusiv. Redistribuirea biletelor de tratament va avea loc la data de 6 aprilie.

Cine poate beneficia de aceste bilete:
– pensionar al sistemului public de pensii;
– asigurat al sistemului public de pensii;
– beneficiar al prevederilor unor legi speciale, care reglementează dreptul la bilet de tratament balnear prin sistemul public de pensii.

„În cazul pensionarilor contribuţia individuală este de 50% din pensie, dar nu mai mult decat costul integral al biletului (aprox. 2000 lei), iar în cazul asiguraţilor, contribuţia este de 50% din valoarea biletului, dacă veniturile brute lunare sunt mai mici decât salariul mediu brut pe economie. În caz contrar biletul se achită integral”, se arată în comunicatul CJP Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.