Acasă Administrație Caracal. Acţiune de voluntariat pentru un oraş curat

Caracal. Acţiune de voluntariat pentru un oraş curat

42

Conducerea Primăriei Caracal a dat curs inițiativei cetățenilor din zona Carpați de a demara prima acțiune de voluntariat pentru curățarea zonei de deșeuri din construcții și deșeuri menajere abandonate pe spațiul public de oameni certați cu legea.
Primarul Municipiului Caracal a fost prezent alături de locuitorii din zonă și de voluntari. Acesta a făcut apel la solidaritate cetățenească încurajând cetățenii să sesizeze Primăriei sau inspectorilor urbani orice situație la care sunt martori prin care sunt aruncate gunoaiele pe străzile orașului sau la periferie.
„Săptămânal, administrația desfășoară ample acțiuni de ridicare a gunoaielor aruncate la voia întâmplării și aplică sancțiuni atunci când identifică făptuitorii cu ajutorul camerelor de luat vederi sau a locuitorilor. Din păcate, fenomenul este greu de stopat, dar avem satisfacția că a scăzut mult în intensitate în special ca urmare a sesizărilor cetățenilor care ne-au ajutat pe noi, administrația orașului, să acționăm în timp real”, a declarat primarul municipiului Caracal, Ion Doldurea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.