Acasă Administrație Caracal. Proiecte în capitala Romanaţiului

Caracal. Proiecte în capitala Romanaţiului

45

În ultimele trei luni Primăria Caracal a demarat și finalizat o serie de lucrări de reabilitare a infrastructurii rutiere din oraș.
În cartierul HCC am finalizat și reabilitarea unui loc de joacă. Mai avem de amenajat locuri de joacă în cartiere din zona de sud a orașului, respectiv Dr. Marinescu și Libertății, și putem spune că în toate cartierele avem spații de joacă și relaxare pentru copii. Totodată, în cartierul HCC am amenajat noi locuri de parcare și vom continua în perioada următoare, acesta fiind cartierul cu cel mai mare deficit de spații de parcare din oraș”, a declarat primarul municipiului Caracal, Ion Doldurea.
În cartierul HCC, când se va fi un număr suficient de parcări pentru a acoperi necesarul de cereri, acestea vor trece în sistem de închiriere.
Primarul municipiului Caracal precizează că este de dorit sa se asigure fiecărui solicitant un loc de parcare ca mai apoi, în limita disponibilităților, să se acorde un al doilea loc. “Nu este normal ca un cetățean să nu beneficieze de loc de parcare, iar alții să folosească două sau chiar trei. Totodată, nu este normal să avem garaje pe care oamenii le folosesc drept spațiu de depozitare și în același timp să ocupe un alt loc de parcare, privându-i astfel pe unii cetățeni de posibilitatea de a folosi acel loc”, a mai precizat primarul.

Articolul precedentExplozie de Covid. Record la Olt
Articolul următorSiminica Mirea: „Programul Tomata va debuta cu un sprijin de 4.000 de euro/beneficiar”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here