Acasă Politic Liviu Voiculescu: „Nu introducem taxe noi!”

Liviu Voiculescu: „Nu introducem taxe noi!”

15

Senatorul PNL, Liviu Voiculescu spune că guvernarea liberală alocă 7% din PIB pentru investiții şi face toate reformele din PNRR!
„Nu renunțăm principiile liberale în construirea bugetului pe anul 2022! Nu introducem taxe noi!
Partidul Național Liberal nu își poate trăda electoratul de dreapta și nici pe antreprenorii care plătesc taxe la stat, din care, ulterior, plătim pensii și salarii.
Pentru a primi cele aproape 29 de miliarde de euro din PNRR, Guvernul PNL-PSD trebuie să garanteze că va implementa refomele pe care Guvernul Cîțu și președintele Klaus Iohannis și le-au asumat din ianuarie 2021: reforma pensiilor, reforma salarizării, reforma administrației publice. Avem nevoie de un aparat public mai eficient, bazat pe performanță.
Premierul Nicolae Ciucă și miniștrii PNL din Guvern vor aplica principiile liberale asumate în programul de guvernare, în realizarea bugetului pe anul 2022.
Chiar dacă PSD și PNL sunt partide diferite ca doctrină, cele două partide sunt obligate să livreze către români, iar măsurile agreate, inclusiv cele pentru majorările din 2022, sunt realizabile pentru că Guvernul liberal a luat măsuri eficiente, care să poată susține majorările de pensii și alocații. Doar așa putem avea creștere economică și un buget sustenabil, care să susțină majorările cerute”, spune senatorul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.