Acasă Politic Siminica Mirea: „Vom repara, încă o dată, situația creată de partidele de...

Siminica Mirea: „Vom repara, încă o dată, situația creată de partidele de dreapta”

36

Senatorul Siminica Mirea a votat noul guvern rotativ, însă este de părere că un guvern social-democrat, cu puteri depline, ar fi fost necesar.
„Considerăm cu tărie că realizarea măsurilor din pachetul social este mult mai IMPORTANTĂ și NECESARĂ decât deținerea funcției de premier în prima rundă. În acest sens, ne asigurăm că deținem toate instrumentele guvernamentale pentru a realiza măsurile propuse, respectiv Ministerul Finanțelor, Ministerul Muncii și Protecției Sociale, Ministerul Sănătății și Ministerul Familiei. De asemenea, negocierile trebuiau oprite cu prioritate, deoarece nevoia unui guvern cu puteri depline este extrem de necesară. Alegem să oprim căderea nivelului de trai în rândul românilor și să stabilizăm situația economică, socială și sanitară din România.
În continuare, informațiile care atestă faptul că n-ar mai fi bani pentru plata pensiilor în decembrie confirmă avertismentele făcute de PSD în trecut și gravitatea situației actuale. Acest risc de neplată a pensiilor demonstrează suplimentar necesitatea intrării Partidului Social Democrat la guvernare. În acest sens, vom repara, încă o dată, situația creată de partidele de dreapta. Ne asumăm intrarea la guvernare și vom stabiliza situația economică, socială și sanitară din țară!”, spune snatorul.

Articolul precedentZiua Naţională a României, celebrată la Slatina. Pandemia nu a umbrit patriotismul slătinenilor
Articolul următorPaul Stănescu, vicepreşedinte la Senat

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here