Acasă Actualitate Scorniceşti. Primăria, în linie dreaptă cu două proiecte majore

Scorniceşti. Primăria, în linie dreaptă cu două proiecte majore

103

Primarul oraşului Scorniceşti, Daniel Tudor, vine cu două veşti bune pentru comunitate. Este vorba despre începerea etapei de proiectare şi execuţia a unui bloc ANL şi despre scoaterea la licitaţie a proiectului privind reabilitarea Casei de Cultură din Scorniceşti.

„Dragii mei, revin în atenția dumneavoastră cu două obiective importante, atât pentru noi, cât și pentru localitatea noastră.
Pentru început, țin să vă informez că în cursul zilei de ieri a fost finalizată procedura de licitație pentru blocul ANL din bulevardul Muncii, intrându-se astfel în etapa de începere, proiectare și execuție a proiectului respectiv.
Pe de altă parte, tot ieri a fost scos la licitație și proiectul de reabilitare – prin CNI (Compania Națională de Investiții), a Casei de Cultură din Scornicești, o lucrare amplă și extrem de necesară pentru comunitatea noastră.
Aceste obiective, ca toate cele care au fost și vor urma, se încadrează în proiectul major ce vizează îmbunătățirea condițiilor de viață din Scornicești, prin renașterea și înflorirea unei localități care a așteptat atât de mult aceste zile.”, spune primarul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.