Acasă Fără categorie PSD Olt, peste 26.000 de semnături pentru binele românilor

PSD Olt, peste 26.000 de semnături pentru binele românilor

111

Pe 4 octombrie a.c., PSD Olt a demarat campania de strângeri de semnături pentru susținerea proiectului de lege propus de Partidul Social Democrat privind plafonarea prețurilor la electricitate și gaze.
Primii care au semnat pentru plafonarea prețurilor au fost președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu, vicepreședintele CJ Olt, Virgil Delureanu, primarul Slatinei, Emil Moț, primarul Balșului, Cătălin Rotea și deputații de Olt.
Până la redactarea articolului, organizaţia de la Olt a PSD a strâns peste 26.000 de semnături, dintre care 3.000 online. La nivel naţional au fost strânse peste 150.000 de semnături. Acest fapt poziţionează PSD Olt pe primul loc la strângerea de semnături.
Campania de strângere de semnături se va încheia pe 29 octombrie a.c.

„În plină explozie a prețurilor, în condițiile unei creșteri galopante a inflației, a înghețării veniturilor și în plină criză sanitară, nu putem lăsa la voia întâmplării dublarea facturilor la gaze și energie. În acest context dificil, trebuie să spunem STOP scumpirilor la electricitate și gaz, ca o măsură de protecție a milioane de familii, care ar deveni și mai vulnerabile în urma acestui nou val uriaș de scumpiri.
Așadar, îi invit și pe olteni să susțină acest demers fie online, la fie la sediile PSD din judeţ”, a declarat Marius Oprescu.

Se poate semna online la adresa: https://www.psd.ro/plafonare-preturi-energie/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.