Acasă Administrație Caracal. Încă un proiect din fonduri europene devine operațional

Caracal. Încă un proiect din fonduri europene devine operațional

47

Primăria Municipiului Caracal, în calitate de beneficiar, a găzduit recent, conferința de promovare a proiectului „PRO-ADMN – Administrație locală performantă”, proiect cofinanțat din Fondul Social European, Axa Prioritară „Administrație publică și sistem judiciar accesibile și transparente”, obiectivul specific 2.1. – Introducerea de sisteme și standarde comune în administrația publică locală ce optimizează procesele orientate către beneficiari în concordanță cu SCAP, Componenta 1 – Fundamentarea deciziilor, planificarea strategică și măsuri de simplificare pentru cetățeni la nivelul administrației publice locale din regiunile mai puțin dezvoltate.
Proiectul aprobat are o valoare de 3.893.240,40 lei din care Autoritatea de Management POCA asigură o finanțare nerambursabilă de 3.815.375,60, echivalentă cu 98% din valoarea proiectului.
„Pentru comunitatea noastră acest proiect ne asigură posibilitatea dezvoltării unor soluții informatice pentru simplificarea procedurilor administrative și implicit servicii mai rapide și inovative pentru caracaleni. Asta înseamnă timp mai scurt de răspuns la nevoile cetățenilor și la solicitările lor specifice primăriei”, se arată într-o informare pe pagina de socializare a Primăriei Caracal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.