Acasă Politic Categoric! Marius Oprescu ia atitudine!

Categoric! Marius Oprescu ia atitudine!

329
         După prima săptămână scursă de la startul campaniei electorale pentru alegerile locale din 27 septembrie 2020, conducerea Partidului Social Democrat Olt, printr-un comunicat de presă semnat și asumat de președintele Marius Oprescu, atrage atenția asupra modului în care reprezentanții Partidului Național Liberal au înțeles și totodată ales să acționeze.
Mai exact, luând în calcul faptul că în Slatina, prin cutiile poștale din mai multe scări de bloc, dar și la porțile oamenilor ce stau la casă, a fost distribuit un anumit ziar de campanie „mincinos și defăimător la adresa PSD”, după cum îl numește Marius Oprescu, era de așteptat să apară și un „drept la replică” – oficial, din partea social-democraților olteni.
 «Partidul Național Liberal Olt continuă să facă o campanie mizerabilă și anul acesta. La fel ca în 2016, când a fost sancționat pentru răspândirea de  materiale denigratoare la adresa Partidului Social Democrat, PNL Olt recidivează și în această campanie, lansând un ziar mincinos și defăimător la adresa PSD,  o campanie specifică și demnă de anii ‘90. Cu o campanie axată numai pe atacuri murdare la adresa adversarilor politici, reprezentanții PNL Olt omit să spună electoratului că au în componență o serie de persoane cu dosare și probleme de ordin penal, inclusiv în vârful conducerii.
Deci, dacă vorbim despre oameni certați cu legea, aceștia sunt printre rândurile Partidului Național Liberal, Partidul Social Democrat neavând pe liste niciun candidat cu probleme de ordin penal. Despre nepotismul clientelar și politic, cei mai în măsură să vorbească sunt tot cei de la PNL, care în numai câteva luni de la preluarea guvernării, au acaparat toate instituțiile publice din județ și din țară. Noi ne-am adresat deja instituțiilor abilitate și așteptăm luarea unor măsuri concrete, în spiritul și litera legii. Până să fie însă sancționați de autorități, PNL-iștii vor fi sancționați de electoratul din Olt la alegeri», se arată în comunicatul de presă semnat de Marius Oprescu, liderul social-democraților olteni…
Rămâne de văzut ce va urma și cum va decurge campania electorală în perioada următoare, dacă cei intrați în cursă vor înțelege să se promoveze mai mult pe ei, cu ideile, soluțiile și obiectivele pe care și le-au propus, sau vom avea parte de aceleași acuze, jigniri și atacuri la adresa contracandidaților, așa cum, de cele mai multe ori, s-a întâmplat în timpul acestor campanii de… promovare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.