Acasă Fără categorie Emil Moţ, primul mandat. În prelungiri…

Emil Moţ, primul mandat. În prelungiri…

297

Acum 4 ani, pe 5 iunie 2016, 12.136 de slătineni, însemnând 43,97% din cei care s-au prezentat la urne, îi ofereau votul de încredere lui Emil Stelian Constantin Moţ, fost deputat al Colegiului 1 Slatina, la acea vreme. Astfel, acesta a devenit al patrulea primar ales al Slatinei.
Slatina a trecut prin câteva schimbări notabile în timpul primului mandat al edilului-şef al urbei de pe malul stâng al Oltului.
Fără prea multe cuvinte, iată, pe scurt, câteva din realizările primarului Emil Moţ:
– Continuarea programului de reabilitare a blocurilor de locuinţe;
– Extinderea şi modernizarea adăpostului de câini de la Sărăceşti.
– Extinderea şi modernizarea sistemului de supraveghere video;
– Amplasarea containerelor îngropate de gunoi;
– Dezvoltarea parcului industrial al Slatinei, extinderea benzilor rutiere în zona industrială de pe strada Drăgăneşti şi realizarea centurii de legătură între platformele industriale de pe străzile Drăgăneşti şi Piteşti.
– Parcul Tineretului de la fosta unitate militară. Reamenajarea şi modernizarea esplanadei din centrul oraşului şi a piaţetei din faţa magazinului Oltul.
– Investiţii în instituţiile de învăţământ aflate în administrarea primăriei.

Pe agenda primarului Moţ se află o serie de proiecte de investiţii în infrastructură, educaţie, sport, tineri, pensionari, siguranţă etc.

Pandemia de COVID-19 a făcut ca mandatele primarilor să se prelungească, motiv pentru care primarul nu încetează să-şi implementeze proiectele.
Iată AICI ce măsuri a luat primarul Emil Moţ în timpul stărilor de urgenţă şi de alertă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.