Acasă Fără categorie Zi de mare sărbătoare în comuna gospodarului Gheorghe Gănescu. Curtişoara – 534...

Zi de mare sărbătoare în comuna gospodarului Gheorghe Gănescu. Curtişoara – 534 de ani de atestare documentară

46

Implicat, dedicat 100% comunităţii, primarul comunei Curtişoara, Gheorghe Gănescu a invitat fiii satului la o petrecere câmpenească, cu ocazia împlinirii a 534 de ani de atestare documentară a localităţii. Acesta se bucură de întreaga susţinere a comunităţii, care a venit în număr mare la sărbătoarea organizată în grădina de vară, lângă căminul cultural.

Spectacolul a început în forţă, pe scenă urcând membrii Ansamblul folcloric „Flori de Măr”. Apoi a venit rândul soliştilor consacraţi, de la „Doina Oltului”: Daniel Roşoga, Maria Ghinea, Neta Soare.
După aceştia, pe aceeaşi scenă au prezentat momente muzicale soliştii de muzică populară:
Violeta Constantin Marian Medregoniu şi Niculina Stoican.


Primarul comunei s-a bucurat şi de vizita echipei politice şi administrative a judeţului Olt, formată din preşedintele CJ Olt, Marius Oprescu, vicepreşedinţii Virgil Delureanu şi Ionuţ Ivan, deputaţii Marius Iancu, Adrian Chesnoiu şi Cătălin Grecu, directori de instituţii deconcetrate.
Preşedintele Consiliului Judeţean Olt şi-a reconfirmat susţinerea atât a primarului Gheorghe Gănescu, precum şi a tuturor proiectelor iniţiate de edil.

Seara a continuat cu muzică şi voie-bună. Pe scenă au urcat soliştii Aurel Moldoveanu şi Georgiana Lobonţ.

Ediţia din acest a an a fost un nou succes al primarului Gănescu, cel care, în nici două mandate complete, a schimbat faţa comunei într-una europeană. Acesta va semna, în curând, contractul pentru introducere a reţelei de gaze naturale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.