Acasă Actualitate Poliţia în acţiune! Lupta împotriva COVID-19: verificarea declaraţiilor

Poliţia în acţiune! Lupta împotriva COVID-19: verificarea declaraţiilor

407

Mişcări importante de trupe de Sfântul Gheorghe, în „sistem integrat”. Oamenii legii i-au luat la puricat pe cei care nu îndeplinesc obligaţia birocratică de a declara şi motiva deplasarea, ori de a nu respecta măsurile impuse de faimoasele ordonanţe militare.

„Astfel, la data de 23 aprilie a.c, au fost organizate acțiuni punctuale în municipiile Slatina și Caracal, orașele Balș, Potcoava și Corabia, precum și în comunele limitrofe pentru descurajarea faptelor antisociale și a încălcărilor măsurilor impuse în vederea prevenirii răspândirii virusului COVID-19. Cu această ocazie peste 120 de polițiști, jandarmi, militari M.A.P.N, polițiști locali precum și trei grupe de luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Olt au acționat preventiv, dar și pentru identificarea și sancționarea persoanelor care încalcă prevederile ordonanțelor militare, normele privind circulația rutieră și pe cele de conviețuire socială.
În contextul prezentat au fost legitimate aproximativ 350 de persoane și au fost controlate nu mai puțin de 140 de autovehicule.
Pentru neregulile constatate au fost aplicate 48 de sancțiuni contravenționale, cele mai multe dintre acestea fiind pentru încălcarea prevederilor Ordonanței Militare nr. 3/2020. Valoarea totală a sancțiunilor aplicate este de 96.000 de lei.
Acțiunile vor continua în vederea asigurării unui climat de siguranță publică și pentru prevenirea și limitarea răspândirii virusului COVID-19.”, se arată în comunicatul de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.