Acasă Actualitate Slatina, fără gaze naturale. Încă 20 de ore…

Slatina, fără gaze naturale. Încă 20 de ore…

3610
     Distrigaz Sud Rețele s-a „deranjat” să aducă precizări cu privire la sistarea gazelor naturale în Slatina:

„Ca urmare a unor disfunctionalități tehnice apărute în sistemul de transport al gazelor naturale operat de Transgaz, în data de 04.10.2018, începând cu orele 17.00 Distrigaz Sud Rețele a sistat alimentarea cu gaze naturale, din motive de siguranță, pentru toți clienții din Municipiul Slatina.
În urma acestui incident au fost afectați aproximativ 28.000 de clienți, casnici și non-casnici.
Echipele Distrigaz Sud Rețele au demarat reluarea alimentării cu gaze naturale, astăzi, 4 octombrie începând cu orele 19.00, preconizând finalizarea acțiunii de alimentare cu gaze naturale pentru totalitatea clienților afectați, până în data de 5.10.2018, orele 17.00.
După reluarea realimentării cu gaze naturale, în cazul în care clienţii simt miros de gaze, sunt rugați să aerisească imediat încăperea, să nu provoace scântei, să nu acționeze întrerupătoarele electrice, să nu folosească aparatele electrocasnice și, dacă este posibil, să închidă robinetul de alimentare cu gaze naturale.
Ne cerem scuze pentru inconvenientele create clienților noștri, în urma incidentului survenit din motive ce nu țin de activitatea companiei.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here