Acasă Politic Marius Iancu: „PSD îşi asumă adoptarea şi implementarea unor proiecte strategice pentru...

Marius Iancu: „PSD îşi asumă adoptarea şi implementarea unor proiecte strategice pentru România.”

178

Deputatul Marius Iancu prezintă o serie de proiecte, care vor ajuta la dezvoltarea României, toate realizate prin intermediul partidului de guvernământ.
„Pentru prima dată în istoria ultimililor 30 de ani, un partid politic, PSD, îşi asumă adoptarea şi implementarea unor proiecte strategice pentru România.
Înfiinţarea Fondului Suveran de Dezvoltare şi Invesţitii, care va revitaliza companiile de stat, va reindustrializa România şi va duce la crearea de noi locuri de muncă bine plătite.
Înfiinţarea Fondului Naţional de Dezvoltare, un vehicul de investiţii financiare, care are ca obiectiv sprijinirea şi înfiinţarea de IMM-uri.
Un alt obiectiv strategic este Aderadea la zona euro, care înseamna stabilitate macroeconomică, stabilitatea preţurilor şi cresterea veniturilot populaţiei şi a investiţiiilor româneşti şi străine.
Parlamentul României va adopta «Strategia Nationala pe termen lung Romania 2040» şi Legile Siguranţei Naţionale.
Sunt proiecte pe care PSD doreşte şă le implementeze pentru că ele înseamnă continuarea dezvoltării României printr-o strategie pe termen lung dezbătută şi adoptată de către toţi care decid viitorul acestei ţări.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.