Acasă Cultură La Corabia. Eveniment cultural, organizat de senatorul Siminica Mirea

La Corabia. Eveniment cultural, organizat de senatorul Siminica Mirea

201

Vineri, 20 octombrie a.c., sala de şedinţe a Primăriei oraşului Corabia a devenit neîncăpătoare la evenimentul cultural organizat de senatorul Siminica Mirea, alături de consilierul judeţean George Ciucu. „Cu o săptămână înainte de… niciodată” este volumul de „poeme verzi”, semnat de ziaristul şi scriitorul Dumitru Sârghie, lansat în prezenţa unei săli pline cu tineri, care au făcut cunoştinţă cu o nouă abordare lirică. Programul aristic a fost asigurat de rapsodul popular Cornel Popescu, iar Cristian Alexandrescu, actor la Teatrul „Anton Pann” Râmnicu Vâlcea, a recitat poeme ale autorului volumului şi nu numai.

„Astăzi am avut plăcerea să particip în calitate de organizator, alături de colegul meu consilierul județean Sorin George Ciucu, la lansarea volumului de poeme – “Cu o săptămână înainte de… niciodată”, semnat de scriitorul și ziaristul Dumitru Sârghie.
Evenimentul a avut loc în incinta istorică a Primăriei orașului Corabia, în sala de ședințe din locația amintită. Fiecăruia dintre noi, Dumitru Sârghie ne propune o evadare din prezentul sufocat de complezență! Nu vreau să insist în zona de recomandări. Las ca fiecare dintre dumneavoastră, cititori de vineri seara, să lectureze, la liberă alegere, căutând printre pagini, în volumul „Cu o săptămână înainte de… niciodată”, a scris senatorul Siminica Mirea pe pagina sa de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.