Acasă Actualitate Consiliul Judeţean Olt investeşte în sănătate

Consiliul Judeţean Olt investeşte în sănătate

107

În şedinţa ordinară de luni 25 septembrie a.c., pe ordinea de zi s-a aflat şi un proiect de hotărâre important pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina. Proiectul prevede reabilitarea termică a clădirilor Spitalului Județean de Urgentă Slatina, şi anume:pavilionul Materno-Infantil, pavilion secția medicală, pavilion Boli Infecțioase, corp stație de oxigenare, bloc alimentar şi corp prosectura.
Iniţatorul proiectului, preşedintele Consiliului Judeţean Olt, Marius Oprescu, consideră acest demers unul de o importanţă majoră pentru SJU şi pentru pacienţii care-i trec pragul şi merită un spaţiu modern şi la standarde europene.
Acest proiect de reabilitare a fost depus in cadrul Programului Operațional Regional 2014- 2020 (POR), iar fondurile provin din Fondul European pentru Dezvoltare Regională (FEDER),
Valoarea totală a proiectului este de peste 17 milioane lei, iar contribuția Consiliului Judeţean Olt este de 747 mii lei.
Tot în cadrul aceleiaşi şedinţe, s-a discutat şi proiectul privind construirea unei parcări la Spitalul de Psihiatrie Cronici Schitu Greci, proiect care are o valaore totală de 523 mii lei. Parcarea va fi realizată în două luni şi prevede un număr de 58 de locuri de parcare, pe 2000 de metri pătraţi. Parcarea va beneficia de spații verzi, trotuar, locuri de parcare acoperite cu copertină şi cu srtrcutură metalică. Proiectele mai au nevoie ca Prefectura să ia la cunoştinţă şi aplicarea lor se va face imediat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.