Acasă Actualitate Poliţia în acţiune!

Poliţia în acţiune!

130

În ziua de Florii, poliţiştii au muncit. Au „vânat” şoferi. Duminică, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Balş, împreună cu jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Olt, au depistat un bărbat, de 40 ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității, având permisul de conducere anulat din anul 2010. Şoferul, testat cu aparatul alcoolscop, avea o alcoolemie de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, acestuia i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabirii alcoolemiei. Bărbatul are deschis un dosar sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere şi sub influenţa alcoolului.
Tot în aceeaşi zi, dar pe raza localității Pleșoiu, un bărbat, de 50 de ani, din Slatina, în timp ce conducea autoturismul din direcția Drăgășani către Găneasa, nu a observat doi bicicliști, care se deplasau în aceeași direcție de mers, și i-a accidentat. Bicicliştii
au fost testați cu aparatul alcoolscop, rezultatul fiind de 0,37 mg/l alcool pur în aerul expirat, respectiv 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat. Poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.
Cu o zi înainte de Florii, pe raza localității Leleasca, din județul Olt, a fost depistat un bărbat, de 31 ani, din localitate, în timp ce conducea un moped, fără a deţine permis de conducere. Poliţiştii din Scorniceşti au întocmit acte procedurale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.