Acasă Actualitate Finanţele Publice Olt, raport de activitate prezentat la Prefectură

Finanţele Publice Olt, raport de activitate prezentat la Prefectură

211

În cadrul şedinţei lunare de la Prefectura Olt, reprezentanţii Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Olt au prezentat raportul de activitate pe anul 2016, an pe care l-au încheiat cu 676 de acţiuni de inspecţie fiscală, din care 346 de contribuabili persoane juridice şi 330 de contribuabili persoane fizice. Aceste inspecţii au fost realizate de 47 de inspectori cu atributii de inspectie fiscala la operatori economici persoane juridice şi 16 inspectori cu atribuţii de inspecţie fiscală Ia operatori
economici persoane fizice. De asemenea, au fost efectuate 413 controale inopinate la contribuabili persoane juridice şi 162 la contribuabili persoane fizice. În anul 2016, au fost efectuate 407 inspecţii fiscale in baza analizelor de risc proprii stabilindu-se obligaţii fiscale principale în sumă de 58.924.313 lei. Obligatii fiscale stabilite în anul 2016 la contribuabili persoane juridice şi fizice au fost in sumă de 100.294.998 lei.
Totodată, Cornel Vlădescu, directorul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Olt a spus că la nivelul instituţiei au fost organizate peste 500 de licitaţii. Multe dintre bunurile scoase la licitaţie nu au fost valorificate. Este vorba de maşini, locuinţe sau automobile, printre altele, deoarece ele nu au prezentat vreun interes pentru potenţialii cumpărători.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.