Acasă Actualitate Deputatul USR de Dolj, Adrian Claudiu Prisnel, are cabinet parlamentar la Olt

Deputatul USR de Dolj, Adrian Claudiu Prisnel, are cabinet parlamentar la Olt

419

Sâmbătă, 11 martie 2017, în sala de conferinţe a hotelului Bulevard, a avut loc deschiderea cabinetului parlamentar ăn Olt al deputatului USR de Dolj, Adrian Claudiu Prisnel. Evenimentul nu a avut loc la noul sediu deoarece spaţiul nu permite organizarea unei conferinţe. La întâlnirea cu presa, au fost prezenţi preşedintele USR Olt, Silviu Anton, deputaţii Adrian Claudiu Prisnel, Cristina Prună, Tudor Pop şi foştii candidaţi la parlamentare Oana Ozmen şi Vlad Gheorghe

USR consideră că şi cei care nu au votat cu formaţiunea politică să fie ascultaţi. Drept urmare, de acum, oltenii se pot adresa, la fiecare două săptămâni, deputatului de Dolj, care va sta de vorbă cu oltenii şi le asculta problemele.
„Evenimentul de azi este iniţiativa noastră de a deschide un cabinet parlamentar la Olt, pe care mi l-am asumat. Considerăm că este important să avem activitate parlamentară şi cetăţenii din Olt să fie reprezentaţi, chiar dacă noi nu am reuşit să obţinem un loc de parlamentar aici la alegerile din 11 decembrie” a spus deputatul Prisnel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.