Acasă Actualitate Doi ani fără Victor Dima

Doi ani fără Victor Dima

636

Primarul comunei Coteana, un exemplu în administraţia judeţeană, s-a luptat mult pentru a trăi, însă, în faţa morţii nu a avut atâta putere cât a avut în viaţă. Un primar ca Victor Dima e greu de găsit şi de înlocuit. Au trecut doi ani de când a trecut la cele veşnice, iar fiul său – Ionuț – a transmis un mesaj emoţionant:

„Timpul e o fiara care are nesfarşita răbdare de a inghiţi totul. Să trăieşti astfel încât felul în care ţi-ai trăit viaţa să trăiască mai mult decât tine.
5 FEBRUARIE 2015, zi tristă, zi de doliu, ziua în care tatăl meu a plecat în lumea celor drepţi. Coteana a fost în doliu. Cel care vreme de 25 de ani le-a condus destinele spre dezvoltare şi prosperitate, avea să se despartă pentru totdeauna de oamenii dragi, de cotenenii lui în slujba cărora şi-a pus intreagă viaţa. A fost un OM dedicat. Atât de mult a iubit aceasta comună şi oamenii ei încat şi-a petrecut ultimele clipe tot cu gandul la viitorul lor.
Recunosc, au fost momente cand Primăria Coteana a fost cel mai mare „duşman” al meu, unul care mi-a răpit copilăria şi acele clipe minunate, de neuitat, pe care orice copil le petrece cu tatăl său. Azi, când văd tot ceea ce a lăsat în urmă, cand văd că tot ceea ce el, tatăl meu – Victor Dima – a realizat în Coteana cu multă muncă şi dăruire, cu aceeaşi sinceritate recunosc că am fost doar un copil care nu întelegea ce înseamna iubirea de oameni. Azi, inteleg satisfacţia de care îmi vorbea că o simte atunci când vedea că cei din jurul său, care l-au creditat vreme de 25 de ani cu incredere, sunt fericiţi. Coteana a fost viaţa lui. A fost FIU al Cotenei şi aşa va rămâne!
Poţi să-i calci pe urme, dar e greu să-l ajungi. Poţi să arunci cu noroi însă imaginea lui niciodată nu va fi murdarită.
Azi, cand cu durere în suflet, şi lacrimi pe obraz, comemorăm doi ani de când tatăl meu ne-a părăsit, mă angajez public să nu permit nimănui să distrugă munca lui de-o viaţă, să nu-şi aroge merite care nu le aparţin, sa nu păteze imaginea unui OM cu adevărat dedicat comunitaţii!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.