Acasă Politic Despre listele parlamentare PSD. Virgil Delureanu vorbeşte deschis

Despre listele parlamentare PSD. Virgil Delureanu vorbeşte deschis

439

Este unul dintre cei mai activi membri ai PSD Olt. Se bucură de respectul comunităţii politice din care face parte. Ales deputat în Parlamentul României în decembrie 2012, mandat la care a renunţat pentru a deveni vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Olt, Virgil Delureanu se exprimă pe seama listei propuse de partidul său, Organizaţia de la Olt, alegătorilor, pentru scrutinul din 11 decembrie 2016.
„Lista propusă de noi (PSD Olt) regăseşte în componenţa sa voinţa unei părţi covârşitoare a colegilor noştri, a membrilor de partid. Nu am mimat un scrutin intern, pentru a impune sau  a elimina pe cineva de pe listă. Am avut o consultare făcută pe structura colegilor parlamentari. Astăzi, în faţa electoratului, PSD Olt vine cu cea mai bună ofertă. E raportată la încrederea pe care am primit-o în vară, atunci când am câştigat majoritatea primarilor din judeţ”.
Mai mult, Delureanu crede că viitorii parlamentari, fie deputaţi, fie senatori, vor putea să ajute comunităţile administrative din Olt, atunci când este nevoie de sprijin guvernamental în derularea proiectelor de interes local. (A.D.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.