Acasă Politic Liviu Neagu vorbește bine…

Liviu Neagu vorbește bine…

346

De la 1 septembrie a.c. începe ultima sesiune parlamentară din legislatura 2012-2016, bun prilej pentru a se stabili numele celor care vor candida pentru un loc de deputat sau senator în Parlamentul României. La, Olt, primul nume prezentat public, pentru funcţia de deputat, este Liviu Neagu, care ocupă şi funcţia de preşedinte al PMP Olt din data de 2 august a.c.

Target: 10%
Miercuri, 31 august a.c, la fostul sediu al UNPR de la „Vacanţa”, actualmente al PMP, Liviu Neagu, noul preşedinte al PMP Olt, Jenel Copilau, secretar general, Cosmin Florescu, secretar general adjunct, şi  Marin Bobeş, vicepreşedinte, au susţinut o scurtă conferinţă de presă, prima după fuziunea UNPR-PMP, în cadrul căreia au anunţat faptul că Neagu va candida pentru un post de deputat.
„În ceea ce priveşte organizaţia Olt, ne situăm în primele cinci judeţe la nivel naţional, suntem în topul judeţelor fruntaşe şi ne dorim ca la finalul campaniei pentru alegerile parlamentare, după anunţarea rezultatelor să ne atingem targetul pe care ni-l propunem, acela de a obţine un mandat de deputat şi, de ce nu, să sperăm, prin redistribuire, şi la unul din cele trei mandate de senator alocate judeţului Olt. Experienţa echipei de conducere, experienţa întregii conduceri judeţene şi rezultatele de la alegerile locale ne îndreptăţesc să sperăm să rămânem a treia forţă politică atât în judeţul Olt cât şi la nivel naţional şi să fim partidul care face diferenţa. Sunt peste 100 de consilieri locali în judeţul Olt, iar la nivel naţional avem aproape 3.000 de consilieri, peste 50 de consilieri judeţeni, avem peste 40 de primari şi undeva la aproximativ 150 de viceprimari. Eu cred că targetul pe care ni l-am propus este realizabil şi am convingerea că Oltul va rămâne fruntaş în ceea ce priveşte rezultatele”, a spus Liviu Neagu.

Acesta speră să se atingă targetul propus pentru alegerile parlamentare de la începutul lunii decembrie: 10%, care să asigure obţinerea unui mandat de deputat şi, prin redistribuire, un mandat de senator.

Liviu Neagu, protagonistul evenimentului s-a achitat bine de întrebările presei locale. Răspunsuri de manual, eschive la atacuri directe, către competitorii din stânga și din dreapta, promisiuni pentru viitor. Mai mult decât atât, Neagu, fost ofițer de informații, mizează pe un scor bun pentru partidul lui Băsescu la Olt. Unul care să asigure un loc de deputat și speranțe pentru un loc de senator. Altfel, e certitudine: Ion Toma se pregătește de o campanie electorală la Dolj. Acum, rămâne de văzut, în măsura în care va candida Neagu la Olt, cum va percepe electoratul local mesajele sale. Timpul e în față, iar alegerile sunt în decembrie…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.