Acasă Actualitate Orașul care miroase. Slatina pute a rahat de câine…

Orașul care miroase. Slatina pute a rahat de câine…

1028

E căldură mare. E dată de la Dumnezeu, pentru că în România vara mai e cald. Slatina – orașul cosmopolit, așezat aproape la mijlocul drumului dintre Pitești și Craiova, are micile sale probleme murdare. Care put… vara.

Dacă haitele de maidanezi, aflate încă în libertate, au un regim de viață după reguli vecine cu sălbăticia, adevărata problemă vine de la câinii de companie. În Slatina nu le știe nimeni numărul. Asociațiile de locatari/proprietari, nu au și nici nu vor să facă o evidență a patrupedelor de apartament. Administrația locală are alte griji. Pe acest fond de nepăsare și indolență, domnii și cucoanele, proprietari de câini de apartament, transformă domeniul public acolo unde-și scot animalele la nevoia fiziologică, în adevărate locuri capcană. Acolo unde, cine calcă, simte pe deplin mirosul materiilor fecale, răspândite pe stradă, în parcuri, prin scări de bloc. Aparent o problemă simplă, dar cel care a călcat odată în rahatul unui animal de companie și a intrat imediat în casă, nu mai consideră un fleac problema domeniului public devenit toaletă pentru animalele de companie.

1 COMENTARIU

  1. Poate Primăria Slatina se gândește,dacă nu i se cere prea mult,să GÂNDEASCĂ și va pune în aplicare o HOTĂRÂRE A CONSILIULUI LOCAL SLATINA CARE PREVEDE OBLIGAȚII ȘI SANCȚIUNI PENTRU PROPRIETARII CÂINILOR DE COMPANIE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.