Acasă Actualitate Minunea chioșcului de la „Fântâna Speranței” a ținut trei zile!

Minunea chioșcului de la „Fântâna Speranței” a ținut trei zile!

3022

Imediat după ce Emil Moț câștigase alegerile în Slatina, înainte de a fi învestit în funcție, pe trotuarul din fața „Fântânii Speranței” prindea contur un chioșc comercial cu aspect de grajd. Șandramaua, fără nimic în comun cu arhitectura urbanistică, a produs o puternică emoție publică. Slătinenii au început să înjure puterea și să conteste utilitatea investiției.

chiosc_posta_mareSub presiunea rețelelor de socializare, primarul ales atunci a dispus, imediat, măsuri. Primarul interimar, predecesorul lui Emil Moț, Emil Popa, rămânea fără sprijin politic pentru a ocupa funcția de viceprimar în mandatul 2016-2020. În consecință, Emil Moț se așează atunci la discuție cu patronul construcției, iar într-o noapte, șandramaua realizată pe cadre de fier e ridicată de o macara și dusă în necunoscut…
Când lucrurile par că intră în normal, iar slătinenii se obișnuiesc cu… pozițiile publice venite numai sub forma unor comunicate de presă, într-o noapte (poate noaptea minții), șandramaua, adusă tot cu o auto-macara, e plantată între CAM 3 și vila Prundeanu. La stradă, în mijlocul orașului.

chiosc_spateLa finisarea peisajului se lucrează de zor. Fără panou de identificare a lucrării, cum cere legea. Pentru că, la Slatina, Inspecția în Construcții e o poveste tristă, unde iepurașii saltă în două picioare, după morcovi.
Slătineii, cei care nu sunt în concediu, murmură. Opoziția e tragică și absentă. Alegerile parlamentare sunt la iarnă. Până acum, grajdul dintre CAM 3 și vila Prundeanu e o certitudine. De restul…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.