Acasă Actualitate Accident rutier, între Brebeni şi Coteana. 12 victime

Accident rutier, între Brebeni şi Coteana. 12 victime

769
În prima sâmbătă a lunii curente, februarie, în jurul orei 22.00, la Serviciul de Urgenţă 112, s-a semnalat un aacident produs pe drumul județean 546, între localitățile Brebeni și Coteana. În accident au fot implicate: un microbuz al unei firme oltene, care transporta pasageri, și un autoturism. La faţa locului s-au deplasat echipaje de poliţie, SMURD şi Ambulanţă.
 
În continuare, vă prezentăm un pasaj din comunicatul de presă remis de ISU Olt:
„Salvatorii au găsit microbuzul, în care se aflau 20 de persoane, răsturnat în afara carosabilului, toți pasagerii reușind să iasă din acesta înaintea sosirii echipajelor. După executarea triajului, s-a constatat că sunt rănite mai mult de zece persoane, fiind solicitată în sprijin și autospeciala SMURD pentru transport victime multiple. Ambulanțele au transportat la UPU Slatina zece răniți, șase bărbați și patru femei, cu vârste cuprinse între 19 și 55 de ani, fără răni sau traumatisme care să le pună viața în pericol. La fața locului a mai fost asistată o femeie, în vârstă de 20 de ani, cu agitație, care a refuzat transportul la spital. La aproximativ o oră de la producerea accidentului, la UPU Slatina s-au mai prezentat doi bărbați, de 29 și 45 de ani, ambii din comuna Coteana, cu traumatisme minore care nu au necesitat internare. Din cele 12 victime care au ajuns la spital, doar un bărbat, în vârstă de 42 ani, din comuna Mărunței, a rămas internat, pe secția Ortopedie, cu fractură de umăr drept.”
Ambii conducători, au fost supuşi testului cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru conducătorul microbuzului și 0,21 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru conducătorul autoturismului. Acestora le-au fost recoltate şi probe de sânge.
În acest sens, poliţiştii au întocmit actele premergătoare săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.