Acasă Actualitate Comisia juridică de la senat: „Șova poate fi arestat!”

Comisia juridică de la senat: „Șova poate fi arestat!”

47
 
O zi de 24 noiembrie de-a dreptul neagră pentru senatorul de Olt, Dan Șova. Comisia juridică a trecut la audierea demnitarului față de noul dosar în care DNA cere reținerea și arestarea sa. În apărare, în interiorul comisiei, în cele 10 minute petrecute acolo, Șova a spus că nu a putut să se apere și că nu sunt probe împotriva sa, ci doar declarații…
 
DNA spune că în perioada octombrie 2011 – iulie 2014, Șova a pretins și primit de la un denunțător 100 de mii de euro pentru a asigura semnarea unui contract de asistență juridică. În pofida apărării și a argumentelor invocate, membri comisiei au decis să avizeze favorabil solicitarea DNA privind reținerea și arestarea demnitarului ales la Olt.
Facem precizarea că în Senatul României Dan Șova a fost trimis de 32.297 alegători din județul Olt. Ca o picanterie, în același colegiu a mai candidat și Marian Căpățână, partenerul de afaceri al lui Mircea Băsescu, arestat în celebra cauză cu Bercea Mondialu. Acesta din urmă a obținut atunci doar 3.633 de voturi.
Execuția finală a lui Șova, votul în plen, după care poate fi săltat, are loc, cel mai probabil, miercuri 2 decembrie 2015, când potrivit celor spuse de Dragnea, chiar și pesediștii vor vota „Pentru”!
Articolul precedentConsilierii locali PSD susţin proiectul lui Emil Moţ: Gratuitate extinsă pentru transportul public urban
Articolul următorLa Centrul Cultural „Eugen Ionescu”. „Mozaicul copilăriei” Iohanei Nichita şi al elevilor ei

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here