Acasă Politic Consilierii locali PSD susţin proiectul lui Emil Moţ: Gratuitate extinsă pentru transportul...

Consilierii locali PSD susţin proiectul lui Emil Moţ: Gratuitate extinsă pentru transportul public urban

400

Alături de Emil Moţ, preşedintele PSD Slatina, s-au aflat şi consilierii locali social-democraţi din Consiliul Local Slatina: Gigi Vîlceleanu, Florin Bît, Cristina Tomireanu, Ilie Hău, Mariana Matei, Floricică Gheorghe, Ion Vătrai, Adrian Iordache şi Aurelia Tănase, uniţi pentru un proiect. Un proiect de hotărâre, care va fi dezbătut în comisii marţi, 24 noiembrie, şi miercuri, 25 noiembrie a.c., apoi supus votului în şedinţa de miercuri. Proiectul este o iniţiativă a deputatului Emil Moţ, care înţelege că interesul cetăţeanului este mai presus de orice. Astfel, în acest sens, acesta le-a propus aleşilor PSD din Consiliul Local o idee, care s-a transformat în proiect de hotărâre ce promovează acordarea de gratuitate la legitimaţiile individuale de călătorie pentru toţi pensionarii, elevii şi studenţii, care urmează cursurile unităţilor de învăţământ de pe raza oraşului Slatina – şi pentru cei care nu au domiciliu în municipiu, beneficiarii de ajutor social, copiii cu vârsta cuprinsă între 0-6 ani.

„Acum două săptămâni, am ieşit în faţa dumneavoastră cu un proiect pe care mi l-am dorit foarte mult şi pe care l-am prezentat consilierilor locali PSD. Proiectul se referă la aprobarea subvenţionării serviciului public de transport de persoane, prin curse regulate, în municipiul Slatina. De la 1 ianuarie 2016, se va acorda gratuitate la legitimaţiilor individuale de călătorie pentru următoarele categorii de persoane: pensionarii, indiferent de cuantumul pensiei, elevi şi studenţi, care urmează cursurile unităţilor de învăţământ de pe raza oraşului Slatina, indiferent  dacă au sau nu domiciliul în municipiu beneficiarii de ajutor social, copiii cu vârsta cuprinsă între 0-6 ani. L-am prezentat consilierilor locali, dânşii au fost încântaţi de această iniţiativă, au preluat proiectul de hotărâre şi astăzi vă spunem că susţinem acest proiect şi în şedinţele de comisii de buget-finaţe şi învăţământ vor vota acest proiect de hotărăre. Cu această ocazie, am rugămintea şi la ceilalţi consilieri locali, care aparţin de alte partide politice din Consiliul Local, să voteze şi ei acest proiect de hotărâre, pentru că este spre binele locuitorilor din Slatina”, a spus Emil Moţ, preşedintele PSD Slatina.

* Un material amplu, în ediţia de vineri a Ziarului de Olt!

3 COMENTARII

 1. Slatina are , in toate domeniile, oameni competenti.
  Acestia sunt dornici sa ocupe functii prin evaluari facute de institutii specializate din strainatate.
  Acestia doresc sa ramana pe functii prin aceleasi proceduri.
  Slatina are copii , parinti , profesori si medici excelenti .
  Slatina duce lipsa, din nefericire, de management performant in aceste domenii ( exceptie Iordache Andrei).
  Slatina este un oras cu resurse , care gestionate de oameni competenti, ar asigura o administratie cu adevarat performanta, “ in slujba cetateanului”.
  Capacitatea PSD de a se face de ras este nelimitatata.
  I-ati auzit vorbind despre relevanta, eficienta, eficacitate sau sustenabilitate?
  I-ati auzit, atunci cand vorbesc despre proiecte, sa fi facut ceea ce se cheama “ Front-End Analysis”?
  I-ati intrebat care este semnificatia acestor termeni in vocabularul U.E.?
  Aceste personaje jalnice folosec adesea sintagma “studiu de IMPACT”. Prin IMPACT ei inteleg ( doar) voturile aduse prin risipirea bugetului. Se bazeaza , inconstient, pe metoda
  “ stick and carrot”.

 2. Sursa banilor e chiar langa tine: un curs GRATUIT, online, pas cu pas, cu cele mai simple si mai clare explicatii! Inveti imediat cum poti sa faci bani! Trebuie doar sa urmezi acest curs de exceptie si inveti garantat, GRATUIT, cum poti sa faci bani! Cand vrei cu seriozitate si tu acest curs online, cere informatii la adresa de email: sibnet@usa.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here