Acasă Politic Pentru șefia PSD. Candidatul liberal s-a retras. Prima șansă: un fost pedist

Pentru șefia PSD. Candidatul liberal s-a retras. Prima șansă: un fost pedist

44
 
PSD, cel mai mare partid al României, este la faza disoluției. Din păcate pentru electoratul său, miercuri seara, Robert Negoiță, cel pe care Marian Oprișan de la Vrancea îl considera un liberal care atentează la funcția supremă în PSD, s-a retras din cursă. După ce, tocmai el reclama componenta penală din preajma lui Dragnea. Cel pe care acum îl susține.
Mai mult decât atât, președintele interimar al PSD, candidatul Dragnea, are origini sănătoase. Vine din PD-ul lui Traian Băsescu. În aceste condiții, fondatorul partidului, Ion Iliescu, are toate motivele din lume pentru a fi trist. Social-democrația de astăzi nu are nimic în comun cu idealurile sale. Însă, în ansamblu, societatea românească e măcinată de o criză profundă de morală, principii și identitate. Pentru că, nici la ăilalți, lucrurile nu stau cu mult altfel. Ca de fiecare dată, viața bate filmul…
În plan local, dilema e profundă pentru Florin Iordache, deputat PSD Olt, nu tocmai inspirat în jocurile de la nivel central. Cu Dragnea scăpat în președinte, după două decenii de politică la Olt, poate fi un bun uneperist, la Ilfov.
Articolul precedentPensionari fericiți, apți pentru alegerile de la anul. Proiect – Casa de Pensii Olt
Articolul următorCronometrul de Serviciu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here