Acasă Cultură Invitație la film și carte: Caravana Culturală, vine la Slatina!

Invitație la film și carte: Caravana Culturală, vine la Slatina!

323
 
Caravana Culturală este un eveniment ambițios și în egală măsură lăudabil, de film și carte, gratuit, care se desfășoară în 19 orașe mici și mijlocii din țară, în perioada august – septembrie 2015.
 
Mai exact, este vorba despre mai multe proiecții de film în aer liber, în orașele în care oamenii își manifestă un interes deosebit pentru fascinanta lume a culturii, simțind nevoia de cunoaștere și informare continuă….
În altă ordine de idei, mai trebuie spus că proiectul demunit „Carava Culturală” este un proiect Inspire Group, și reprezintă un eveniment maraton cu proiecții de film în aer liber, în numeroase orașe mici și mijlocii din țară, dar mai ales în localitățile în care, din păcate, cultura nu mai reprezintă o prioritate pentru investitori.
Se prezintă oportunități de angajare în fața unor candidați care au la dispoziție puține canale de informare și se adaugă fun-cornere ale partenerilor și tombole cu premii pentru participanți. Startul caravanei s-a dat pe 12 august a.c. în Focșani, urmând Vaslui, Botoșani, Dorohoi, Fălticeni, Câmpulung Moldovenesc, Reghin, Gherla, Turda, Aiud, Blaj, Petroșani, Târgu Jiu, Turnu Severin, Slatina, Dragasani, Râmnicu Vâlcea, Curtea de Argeș, Făgăraș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.