Acasă Politic PSD Olt îşi arată susţinerea faţă de Victor Ponta

PSD Olt îşi arată susţinerea faţă de Victor Ponta

160

Una dintre primele organizaţii ale PSD din ţară, care îl susţine pe Voctor Ponta, este cea de la Olt. Premierul României şi preşedintele PSD, a fost chemat, azi dimineaţă, la DNA pentru a lua la cunoştinţă că este suspect în dosarul senatorului de Olt, Dan Şova. Vă redăm, în continuare, comunicatul remis de Organizaţia Judeţeană Olt a PSD:

„Victor Ponta trebuie să-şi continue mandatul de premier cu care a fost învestit de cetăţeni la alegerile din anul 2012.

Într-un stat democratic, nimeni nu poate schimba voinţa populaţiei doar pentru a prelua puterea cu orice preţ pentru că acea putere nu mai este legitimă.

Considerăm că ceea ce s-a întâmplat azi, când opoziţia a depus o moţiune de cenzură, nu este o simplă coincidenţă şi a avut loc o imixtiune a justiţiei în politic, o adevărată lovitură de stat.

Politica se face în Parlament pentru că el reprezintă voinţa poporului şi nimeni nu are dreptul să fure voinţa cetăţenilor, făcând şi desfăcând guverne, după bunul plac.

Organizaţia Judeţeană a Partidului Social Democrat Olt va fi în continuare alături de Prim-ministrul şi Preşedintele Partidului Social Democrat, Victor Ponta, şi îl va susţine în proiectul „România Puternică” până la capăt.”

Articolul precedentPremierul Victor Ponta, urmărit penal în dosarul lui Şova…
Articolul următorA XVII-a ediţie a „Căluşului Românesc”, la final

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here