Acasă Editorial Îți mulțumesc, Darius Vâlcov!

Îți mulțumesc, Darius Vâlcov!

326
Marți, 7 aprilie 2015, cu puțin după orele prânzului, unul dintre avocații lui Darius Vâlcov aducea la cunoștința opiniei publice faptul că senatorul cu același nume a demisionat din Parlamentul României. Un capăt de drum, o poveste frumoasă sfârșită cu mult înainte de a se fi consumat în integralitatea sa.
 
Se termină trist, poate prea abrupt, destinul public al unui om. Se stinge ca o flacără rămasă, dintr-o dată, fără sursa sufletească de alimentare. Sunt multe de zis și de acum încolo, cum, rânduri de cerneală, au curs și până acum. E greu să găsești cuvinte potrivite, să adopți o poziție de mijloc pe această temă. Fără a fi profet în țara nimănui, destinul capătului de drum părea pecetluit, atunci când, într-o vineri seara, după o emisiune la B1, de afară, din stradă, Darius Vâlcov a fost condus spre o instituție a statului, responsabilă cu ordinea de drept.
E greu să vorbești despre presupusele fapte, despre prietenii (sic!) ce i-au fost lui Darius mai mult decât confidenți. Alții ar putea, pe tema asta, să scrie o carte despre mândrie, prejudecată, onoare, prostia de a crede în larve ce nu vor ajunge niciodată fluturi. Toate la timpul lor!
Însă, în deplină cunoștință de cauză, cu asumare directă, de pe poziția de cronicar al timpului prezent, astăzi, aici, îi mulțumesc lui Darius Vâlcov! Sunt prea multe lucruri frumoase, ce nu pot fi șterse. Poate, vreodată, cu detaliile corespunzătoare, veți citi ceva mai amplu și veți înțelege de ce o asemenea abordare…
 
Trăiesc în Slatina, orașul schimbat, iar, oricât de mult am vrea, nu putem arunca la gunoi acele lucruri bune, mult prea multe, petrecute într-un timp scurt. Altfel, constat doar cu tristețe dimensiunea exactă a ființei umane, în perioada post Darius Vâlcov. Și, iau asta ca o lecție de viață. Ultima predată dinspre omul public, Darius Vâlcov.

11 COMENTARII

  1. si noi iti multumim,alin dorrrrrobbbbbanttttu,pentru ca nu te dezminti> ramii aceeasi sluga pupincurista si numai asa ai putut sa iti faci casa la tara si sa iti mai iei ce ai luat.Slugile tot slugi.

  2. In sfârșit un ziarist ce are curaj sa spună un punct de vedere corect. Mi-am schimbat părerea despre tine Alin, bravo. Nu trebuie sa uitam lucrurile bune, nu trebuie sa analizam si sa ștergem activitatea buna a unui om. Trebuie sa fim alături pana la capăt de oamenii care au făcut si bine ptr noi,ptr societatea noastra.

  3. eroul si mantuitorul neamului, hristosul natiunii tintuit pe crucea unei false justitii care il martirizeaza pentru ca a avut curajul sa imparta ce a furat si sa nu ia totul doar pentru el!

  4. Pe bune? Eu nu mai traiesc in Slatina de peste 10 ani, dar parintii mei au ramas acolo. Mai trec, din cand in cand … si ce sa vezi? Toate minunatele lucruri bune arata cam jalnic, ca n-a mai avut nimeni grija de ele.
    Pe bune acum, la cat a furat Valcov, Slatina arata naspa. Si trebuie sa ii ridicam statuie ca a impartit ce a furat?

  5. Mai Dorobantule, nu-l mai pupa in cur pe Valcov, chiar daca ai fost si esti inca in slujba lui! Oricum o sa dea socoteala pt miliardele de lei pe care ti le-a dat in campaniile electorale, si nu numai!Ce dracu a facut Valcov in Slatina din Fonduri europene? Nimic! ZERO! Numai cu bani imprumutati de la banici!
    Si hotaraste-te, esti cu Toma sau cu pesedistii? Si de cand Politia Locala e in slujba comunitatii? Poate vrei sa sui ca in slujba lui Valcov si aghiotantilor lui!

  6. Bai baieti , mai rasfirati, mai, Aline , cand iti bagi mintile-n cap ? Numai din cat a dosit Valcov -zeci de milioane de euroi -se pot face niste spitale si scoli de clasa intii , si voi ne impanziti creierul cu „nostalgii” ? Saraca Slatina , trebuie sa mai astepte …

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.