Acasă Politic PLR Olt ataca dreapta si uita sa critice stânga

PLR Olt ataca dreapta si uita sa critice stânga

161

19 august 2014. Slatina. Lânga Lactovegetarian. Prima conferinta de presa a Partidului Liberal Reformator din judetul Olt. Dizidentii din PNL, Ioan Ciugulea, Dan Codan si Claudiu Stancioiu, au prezentat primele obiective de interes public ale noului partid condus la nivel central de Calin Popescu Tariceanu, la rândui dizident din PNL.

Liderul Organizatiei de la Olt, Dan Codan, a precizat ca pâna în prezent s-au strâns 5.200 de semnaturi necesare lui Tariceanu pentru a candida la presedintie.
În alta ordine, Ioan Ciugulea a spus ca Johannis a ajuns „din greseala” la PNL, iar presedintele Stirbu de la PNL Olt îi e dator opt sute de milioane lei vechi, bani investiti în amenajarea sediului liberalilor cu sageata din Olt.
Imediat dupa anuntarea desemnarii lui Darius Vâlcov pentru postul de ministru la Buget, Ioan Ciugulea a salutat propunerea lui Victor Ponta, desi recunoaste ca în decursul timpului a avut o serie de contre cu fostul primar al Slatinei.
Mai mult, Ciugulea a spus ca: „Daca era unitate la PNL Olt, la europarlamentare luam 24%”.

Atât Codan, cât si Ciugulea îl vad pe Tariceanu în turul doi cu Ponta, dar se feresc, strategic, sa spuna cine vaiesi presedinte…
Altfel, ca si structuri în teritoriu, PLR are în judetul Olt 42 de nuclee care pot deveni orcând organizatii locale în mediul rural, iar pe plan urban, partidul are cinci nuclee, la rândul lor gata sa devina organizatii functionale.
În plus, fara sa fie nominalizati, primarii olteni alesi pe listele PNL, cel putin în numar de zece, sunt membrii în ceea ce se numeste „Asociatia Idei Liberale”, o fundatie formata dupa patentul lui Traian Basescu, cel care a creat fundatia Miscarea Populara pentru a coabita cu un partid politic.

Mai multe amanunte pe aceasta tema, în seara zilei de 19 august, de la ora 20.20, Dan Codan vine sa va spuna la Olt TV. Moderatorul emisiunii – semnatarul articolului de fata: Alin Dorobantu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.